December 21, 2010

Merry X-Mass n Happy New year 2011Juldagsfesten 2010

Värme, extas ! Stockholm Hi-Life Club TC intar Södermalm och firar Jul

Stockholm har nu börjat dra nytta av sin mångfald av kulturer och människor, och det finns en stor uppskattning för etniska barer och klubbar.Och varför inte prova en annorlunda julfest på stan med det afrikanska klubblivet, ljudet av medryckande Afro-beat levererat av några av Stockholms bästa och mest otroliga djs som spelar allt från Naija Pop, Hip Life, Kwasa Kwasa, Kwaito, Calypso, Reggae, Afrobeats Party Classics !!

DJ: MIKE (CMR)

DJ FORTUNE ( NIG )

DJ MOJO : ( SA )

GUEST Djs

Lördag den 25 Dec. 22 -03

Entré: 150kr

18 ÅR

..................................................................................................................................................................................................

Stylishnights Nyårsfest 2010
Dec 31
Under kvällen erbjuds:

- 3 Rätters middag

- Live underhållning

- Special Champagne

Gästerna kommer bli hypnotiserade av live-uppträdanden och medryckande musik, en kombination av olika trumstilar. ”Talande trummor” är en av stilarna som kommer upplevas genom detta showcase på detta unika klubbevent. En samling av erkända trummare kommer att skapa autentiska afrikanska rytmer i ett spännande live-samarbete, när de tar med publiken på en rytmisk resa till moderlandet.

Vår gäst-DJ under NYÅSFESTEN kommer återigen vara DJ Mike från Cameroon, en av Stockholms bästa och mest kända afrikanska DJs – förvänta dig massor av Makossa, Zouk, Hip Life Merengue, Kuduro, N'Dombolo, Coupe Decale,

DJ FORTUNE ( Nig ) kommer att spela Naijaswagger, från P-SQUARE- D BANJ-2FACE-TIMAYA- 9CE-FELA KUTI-JUJUMUSIC och såklart DJ JIB kommer bjuda publiken på en musikalisk resa från öst till södra afrika när han spelar bland annat Latin, Caribbean, African & Tropical sounds. Gäst DJ : DJ MOJO (SA).

Vad gör Tropical Connections Jul- & Nårsfester annorlunda från de andra? Det är enkelt – vi fokuserar på DIG! Så enkelt är det – vi kommer se till att du får fantastiska kvällar på våra events genom att ge dig moderlandets vibbar i en unik miljö.

DRESS CODE: Casual/Ledig klädsel

Ålder: 18ÄR ID

PLATS: TC HOUSE

Hornsgatan 82

Utgängen från tunnelbanan Mariatorget mot Torkel Knutssonsgatan.

Entré: 200kr

Tel:08 845910

No comments: